[RESPIRATORNE ALERGIJE] Savjet Doktora By Dr.Med. Helena Šimurina, Spec.Obit.Med.

Na spomen respiratornih alergija već kišemo. Sasijecimo alergije u korijenu i krenimo s terapijom na vrijeme!

Lactibiane Tolerance + Permealine + Astragalus - Kod proljetnih alergija popraćenih rinitisom i konjuktivitisom uz problem s iritabilnim kolonom svakako obratiti pozornost na prehranu s naglaskom na FODMAP dijetu za poštedu crijeva, prije sezone alergija tradicionalno se kao zaštita primjenjuje astragalus u kombinaciji s probioticima.

Lactibiane Tolerance + astragalus + uskolisni trputac - Osobe s dijagnozom astme koje su pritom i pušači i skloni su proljetnim alergijama svakako trebaju kvalitetnu prehranu ubaciti u stil života, prestati pušiti i baviti se fizičkom aktivnošću uz dovoljno sna. Za umanjenje tegoba uvrstiti astragalus i uskolisni trputac koji se tradicionalno koriste kao zaštita pred alergijsku sezonu.

Znate li kako razlikovati simptome alergije od simptoma COVID infekcije?

Kihanje, curenje iz nosa i olakšanje nakon primjene terapije za alergiju znakovi su da se radi o alergiji!

Prirodna pomoć svakako je Lactibiane ALR koji sadrži mikrobiotičke sojeve u kombinaciji s ekstraktom ružmarina te kvercetinom iz luka koji će tradicionalno doprinijeti normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Primijeni ga najkasnije mjesec dana prije početka sezone alergija.

Izvrsna potpora je Lactibiane Tolerance koji pomaže jačanju crijevne flore i pridonosi smanjenju tegoba uslijed alergija i intolerancije na hranu.

Reagiraj na vrijeme i ovo proljeće lakše diši!

Vaše dijete sklono je alergijama?

Propusna crijeva omogućuju prolazak loših bakterija, a kao posljedica javlja se pojačani imunološki odgovor tijela.

Vratite imunitet djeteta u ravnotežu i ublažite alergijske reakcije.

Lactibiane Enfant kapi i Lactibiane Enfant vrećice sadrže mikrobiotičke bakterijske sojeve i vitamin D3 koji sudjeluje u normalnom rastu i razvoju kostiju djeteta. Priladni su za primjenu djece s navršenih 6 mjeseci.