O brendu

NovExpert može se pohvaliti inovativnim pristupom njezi kože, iako je vrlo mlad brand, koji postavlja nove granice i trendove . Tvrtka Bioware, vlasnik tvrtke NovExpert, vodeći je svjetski laboratorij za formulacije kozmetičkih proizvoda.  U laboratoriju Bioware osmišljeno je više od 1200 formulacija za više od 65 vrlo poznatih svjetskih brandova s više od 50 zaštićenih patenata.

NOVEXPERT JE TRENUTAČNO JEDINA KOZMETIČKA LINIJA KOJA JE 100% PRIRODNA I GDJE JE TO JASNO I NAZNAČENO NA PAKIRANJU.

To znači da ima 0% konzervansa uključujući i one dozvoljene koji se nalazi na europskoj listi dozvoljenih konzervansa. Ne sadrži eterična ulja niti alkohol. NovExpert kozmetička njega podijeljena je u 2 osnovne linije: Linija za prevenciju starenja i njegu i Anti-age medicinska njega.

Novi standard

100% MEDICINSKA UČINKOVITOST 0% KEMIJSKIH SUPSTANCI

Hijaluronska kiselina koju koristi NovExpert je također dobivena prirodnim putem kao rezultat suvremenih biotehnoloških procesa. Proizvode je bakterije fermenata mliječne kiseline na podlozi od pšenice bez dodatka ikakvih kemijskih supstanci. Sve formulacije NovExpert su 100% biorazgradive.

Patenti

NovExpert, dakle, ne koristi nikakve konzervanse (sintetske, eterična ulja). Pa kako se onda postiže čuvanje djelatnih tvari u kremama ?! – Patentima!

1_PATENT „KONZERVIRANJE BEZ KONZERVANSA “

U njemu se tijekom proizvodnog procesa voda, koja je ujedno glavna hrana za bakterije, putem osmotskog tlaka pretvara u gel i kao takva nije hranjivi supstrat za razvoj bakterija.

2_PATENT NOVEXPERT – NOVAXYLINE 100% PRIRODNA MOLEKULA

Novaxyline je kompleks, patent tvrtke NovExpert koji kombinira ekstrakt alge sa šećerom ramnozom koji je dobiven procesom biofermentacije.

 

Sve NovExpert proizvode možete naći na www.novexpert.hr web shopu.

Top NOVEXPERT proizvodi