Ro.Ra. Natura d.o.o.

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Od prvoga dana pa sve do danas, tvrtka se uspješno bavi zastupstvom, promocijom i distribucijom proizvoda renomiranih europskih tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike. Odabrali smo ciljano svoj put u radu s prvenstveno prirodnim proizvodima, a sve s ciljem osiguravanja preventivnog i terapijskog pristupa za očuvanje zdravlja, vitalnosti i ljepote. 

Danas Ro.Ra. Natura broji 15 stručnih članova u svome timu, zaduženih za svaki od segmenata kojima se bavimo, od farmaceutskog i nutricionističkog pristupa mikronutriciji i fitoterapiji sve do brige o zdravlju kože i generalno vitalnosti svake pojedine osobe. Ono najbitnije čemu težimo jest kontinuirano ulaganje u znanje i stjecanje iskustva članova našeg tima. Redovitim edukacijama po francuskom programu individualizirane mikronutricije i fitoterapije implementiramo najnovija medicinska rješenja i znanstvena dostignuća u svakodnevnoj praksi kroz savjetovanja krajnjih korisnika te edukacijama profesionalaca u zdravstvu.

Jedan od brojnih segmenata koje razvijamo tijekom godina, uključuju i edukacije namijenjene zdravstvenim djelatnicima u području fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike. U suradnji s etabliranim domaćim i svjetski priznatim znanstvenicima potičemo izvrsnost i napredak naših partnera (liječnici, farmaceuti, nutricionisti, biokemičari)  i svih koji teže podizanju razine svijesti o važnosti brige za vlastito zdravlje. Godišnje kroz više od 50 predavanja i 4 stručna skupa na području čitave Hrvatske, na našim edukacijama je sudjelovalo preko 2370 zdravstvenih djelatnika.

U 20 godina poslovanja postojan smo partner koji pomiče granice prevencije i koji na tržište stavlja sigurne, inovativne i djelotvorne proizvode za brigu o zdravlju i ljepoti renomiranih svjetskih proizvođača. Ljepota i zdravlje zaista dolaze iznutra, stoga posebnu pažnju posvećujemo sagledavanju pacijenata kao cjeline kroz holistički pristup i individualizaciju terapije.