Sve omege samo u jednoj bočici!

3, 5, 6, 7 i 9: MAGIČNE BROJKE ZA TVOJU KOŽU!

Francuska kozmetička kuća NovExpert ima nova saznanja o upotrebi omega masnih kiselina u kozmetičkoj industriji te predstavila novog člana linije s Omegama - Ulje za čišćenje s 5 Omega.

Danas omege predstavljaju aristokraciju među lipidima... Toliko su važne za naše zdravlje da ih je i sama znanost nazvala „esencijalnim“ i „neophodnim".

Jesu li one važne i za našu kožu?

Odgovor je veliko DA! Nedostatak omega može dovesti do suhe i nadražene kože.

Iz tog razloga laboratoriji NovExpert osmislili su jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži SVE omege u samo jednoj bočici:

  • Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’ booster’’ koji obnavlja stanice kože
  • Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
  • Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E
  • Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Jesu li omege namijenjen isključivo suhoj koži? 

Ne može biti dalje od istine. One imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože. Sve benefite omega zato smo stopili u naša dva proizvoda.

 

ULJE ZA ČIŠĆENJE S 5 OMEGA + 100 % pamučna krpica

Za sve tipove kože čak i masnu! Rutina ljepote koja traje 1 minutu a rezultati traju 8 sati.

Uljni čistači postali su popularni u Japanu tijekom 60-ih godina 20 stoljeća. Inspiracija za njihov nastanak dolazi iz  budističkim vjerskih rituala dok je u zapadnim zemljama element „vode“ bio je u centru vjerskih obreda pa su bili popularni čistači na bazi vode.

Što onda izabrati?  S tehničkog gledišta ulje je najprikladnije za uklanjanje nečistoća.

Ako nemate vremena za koristiti nekoliko proizvoda u vašoj dnevnoj rutini njege lica: sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti age kremu...pokušajte s uljnim čistačem

NovExpert laboratorij predlaže nov, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak, 4 učinka.

 

  1. Sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s 5 Omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu...) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminirano je 98% zagađivača iz zraka!

 

  1.  Hidratacija 8 sati i umirenje:  8 sati nakon čišćenja, koža vašeg lica i dalje ima koristi od učinka 5 omega na dugotrajnu hidrataciju

 

BOOSTER SERUM S 5 OMEGA

Za intenzivnu njegu i dubinsko djelovanje, Booster serum s 5 omega je omiljena kod suhih tipova kože, a namijenjen je i za normalnu ili osjetljivu kožu.

Kako djeluje?

Intenzivna njega s visokom koncentracijom 100% prirodnih aktivnih sastojaka protiv svih znakova starenja. Posebno je namijenjen za osjetljive kože ili trudnice za sprječavanje nastanka strija.

Prodajna mjesta:

Proizvodi branda NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te NOVOM Novexpert web shopu.

Vijesti branda NovExpert pratite i na ovim adresama:

web:                    http://www.novexpert.hr/

instagram:           https://www.instagram.com/novexpert_hr

facebook:            https://www.facebook.com/NovExpert.Hrvatska

 

 

Napisala: Sonja Glumbić, dipl.ing.preh.tehn.