Pomoć iz prirode kod respiratornih infekcija

Imate li osjećaj da je tijekom ovih zimskih mjeseci gotovo svaka osoba u Vašoj okolini bolesna? Muče li i Vas možda simptomi poput dosadnog kašlja, hunjavice, grlobolje?

Dišni sustav je najotvoreniji organski sustav koji je u neprekidnoj komunikaciji s vanjskom sredinom pa time postaje i jedno od najizloženijih mjesta pogodnih za razvoj infekcija. Odrasli čovjek će tijekom razdoblja od godine dana oboljeti čak 3 do 5 puta što akutne respiratorne infekcije, odnosno akutne upalne bolesti dišnoga sustava svrstava u najučestalije bolesti čovjeka uopće koje čine dvije trećine svih infekcija.

 

Akutne respiratorne infekcije klinički se manifestiraju cijelim spektrom različitih simptoma, a uključuju sve od prehlade, upale sinusa, upale grkljana, bronhitisa pa do pneumonije.

Kao što smo već pisali, prevencija je pola zdravlja i potrebno je kontinuirano brinuti o statusu našeg imunosnog sustava, a prije zimske sezone dodatno se fokusirati na „boost“ imuniteta čime možemo prevenirati infekcije, ali i ublažiti simptome.

Ukoliko Vas ipak zadesi neki od karakterističnih simpoma, ne brinite jer priroda ima rješenje!

Radi se o PiLeJe proizvodima na bazi ekstrakta biljaka i eteričnih ulja koji će biti uz Vas u svakom stadiju sve do potpunog izostanka simptoma.

 

Donosimo Vam pregled preporučene terapije već od prvog dana pojave simptoma.

  1. PRVI SIMPTOMI KOJI TRAJU < 4 dana

Ukoliko ste se ujutro probudili i primijetili lagano grebanje u grlu, hunjavicu ili blago povišenu tjelesnu temperaturu, rješenje za Vas je AZEOL  AV

 AZEOL AV - kupi odmah! 

Radi se o dodatku prehrani na bazi Phytostandard® ekstrakta čempresa i cinka.
Ekstrakt čempresa sadrži oligomerne procijanidine zaslužne za njegovo snažno antivirusno djelovanje
Cink se nalazi u patentiranom Hyprori®Zinc obliku zaslužnom za  maksimalnu apsorpciju i bioraspoloživost te doprinosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Ova kombinacija idealna je za korištenje tijekom prvih nekoliko dana pojave simptoma kada se preporuča uzimati 3 tablete dnevno. Proizvod je pogodan i za djecu od 10 godina koja mogu uzimati dozu od 1 tabete dnevno.

2. SIMPTOMI TRAJU > 4 DANA

Ako se simptomi ne povlače, a pritom se i pogoršavaju, u pomoć nam dolaze ciljana antiinfektivna eterična ulja u obliku oleokapsula AZEOL  AB. 

 AZEOL AB - kupi odmah! 

Ovaj „prirodni antibiotik“ u kapsulama djelovat će snažno i brzo! Kombinacija eteričnih ulja eukaliptusa, cimetovca i ružmarina sinergijskog učinka, ciljano je dizajnirana za infektivna stanja respiratornog sustava.

Eterično ulje limuna u formulaciji djeluje hepatoprotektivno, odnosno štiti jetru od djelovanja fenola i aldehida kod osjetljivijih pojedinaca. Uz antivirusno i antibakterijsko djelovanje, ovim preparatom djelujemo i na razrjeđivanje sluzi te poticanje iskašljavanja.

Preporuča se uzimati 2 kapsule 3 puta na dan tijekom 5 dana.

3. GRLOBOLJA I UPALA ŽDRIJELA

Za spas od grlobolje, PiLeJe kao rješenje nudi AZÉOL TABLETE ZA CUCLANJE na bazi kadulje, bazge i cinka. Proizvod ima odličan okus mente, a tijekom dana se preporuča uzeti 1 do 4 tablete. 

 AZEOL TABLETE ZA CUCLANJE - kupi odmah! 

Ako Vas muči jaka grlobolja, za pretpostaviti je da se radi o upali ždrijela. Tada se savjetuje koristiti AZEOL AF, kombinaciju koja sadrži eterična ulja klinčića, cimetovca i limuna uz ulje kameline. 

 AZEOL AF -kupi odmah! 

Ova kombinacija jakog antiinfektivnog djelovanja pogodna je za tretiranje bakterijskih i gljivičnih tegoba pa se tako uz specifičnu upalu ždrijela, preporučuje i kod urinarnih i gljivičnih infekcija.

Preporuča se uzimati 2 kapsule 3 puta na dan tijekom 5 do 10 dana.

4. ZAČEPLJEN NOS

Začepljen nos, gusti sekret iz nos, cijeđenje sekreta u ždrijelo ili oslabljen osjet njuha kao posljedice prehlade, rinitisa ili rinosinuitisa tretirajte proizvodom AZÉOL SPREJ ZA NOS.

 SPREJ ZA NOS - kupi odmah! 

Radi se o spreju za nos kojeg mogu koristiti odrasle osobe i djeca od 6 godina, a koji ima dvostruko djelovanje - dekongestira nos zahvaljujući osmotskom djelovanju i tako oslobađa dišne putove, a istovremeno štiti od infekcija.

Čempres koji se nalazi u proizvodu štiti od napada virusa, a Bifidobacterium breve LA708 štiti od bakterijskih infekcija. Proizvod sadrži i ekstrakt korijena sladića te eterično ulje eukaliptusa.

2 puta dnevno potrebno je svaku nosnicu isprati s 2 potiska spreja.

5. KAŠALJ

Osim djelovanjem aktivnih komponenti iznutra, dosadnog kašlja možemo se riješiti i lokalnom primjenom izvana.

AZEOL BALZAM je balzam prirodnog podrijetla na bazi 4 znanstveno odabrana BIO eterična ulja - eukaliptusa, ružmarina, timijana i đumbira.

  AZEOL BALZAM - kupi odmah! 

Ova formula prirodnog podrijeta napravljena je inovativnom patentiranom tehnologijom zbog koje brzo prodire u kožu i čisti respiratorne puteve uslijed infekcija, a pritom je ugodne, nemasne i neljepljive teksture.

Balzam je potrebno u maloj količini kružnim pokretima nanijeti i umasirati na područje zglobova, vrata, prsa i gornjeg dijela leđa.
Postupak ponoviti 1-4 puta dnevno.