Kako biti svoj?

Kako biti svoj?

・Zamislite da se probudite ujutro i imate osjećaj zahvalnosti što ste živi.

・Zamislite da se ne morate boriti s ljudima oko sebe — ili se slagati i usklađivati s njima.

・Zamislite da ne prosuđujete niti jedan od svojih izbora koji ste napravili ili činite — ili niti jedan od izbora koji su napravili ljudi oko vas.

・Zamislite da se osjećate jako dobro sami sa sobom i da vam nije potrebno da dokažete bilo što bilo kome . . .

Kada počnete bivati sobom, prestanete biti posljedica svijeta oko sebe. Vi ste u kontrolnom sjedištu i znate da bilo koja situacija može biti promijenjena.

Svjesnost je sposobnost da u svakom trenutku budete prisutni u svom životu, bez prosudbi o sebi ili bilo kome drugom. To je sposobnost da primite sve, ne odbijate ništa, i kreirate sve što želite u životu — više nego što trenutno imate, i više nego što možete zamisliti.

Većina nas kreira sebe, svoj život, svoje karijere, svoje odnose na osnovu onoga što smo kupili kao istinito - kompilaciju zaključaka i prosudbi o “ispravnom” i “pogrešnom”, koje uopće nisu naše. Pa zato nije uopće čudno da se ponekad osjećamo malo . . . Izgubljenima!

 

Znati što je istina za vas

Postoji vrlo jednostavan način da imate svjesnost o tome što je ISTINA za vas. Ono što je istina uvijek vas čini lakšim, a laž uvijek čini da osjetite težinu. Igrajte se, pitajte da li je lagano ili teško za stvari za koje ste sigurni i onda krenite u istraživanje izazovnijih područja.

 

Već više od dvadesetpet godina proučavam i aktivno se bavim nizom tehnika iz područja ljudskih promjena i mogućnosti. Za mene kažu da prenosim znanje sa izuzetnom lakoćom, jasnoćom i entuzijazmom, te vas svojom smirenošću i otvorenošću vodim kroz i do svih promjena.

Kroz individualni rad i grupne radionice, na vrlo jednostavan način ću vam predstavljati pragmatične i dinamične tehnike, alate i procese koji će promijeniti stvari u vašem životu koje niste bili sposobni promijeniti do sada. Alati vam daju pristup mogućnostima koje postoje kada se više ne držite za neke stvari ili prestanete vjerovati da ste zaglavili, dajući vam izbor da primate i kreirate život kakav želite.

 

Napisala: Snježana Gottstein