Harkontroll – potpuna obnova kose uz nove proizvode!

U prošlom blogu nastojali smo objasniti na koji način kosa crpi nutrijente iz krvožilnog sustava, te kako ih možemo putem dodataka prehrani nadomjestiti.

 

Osim dodataka prehrani, te mikronutricije koja je ključna za rast i obnovu kose iznutra, vrlo je važno ujedno djelovati i izvana.

 

Odgovor za njegu i rast kose iznutra i izvana na jednom mjestu!

 

Puno puta ste se pitali kako potaknuti rast kose, kako zaštiti kosu, kako je oživjeti, vratiti sjaj i vlagu?

Sinergijsko djelovanje Harkontroll Boost kapsula koje omogućavaju unos patentiranog keratina i nutrijenata za smanjenje opadanja kose i vanjske njege, šampona i regeneratora,  omogućit će rast, obnovu i hidrataciju Vaše kose.

Šampon namijenjen za sve tipove kose.

 

Hidratizirajući i obnavljajući šampon bez SLS-a, silikona i parabena. Namijenjen je za sve tipove kose. Sadrži ksilitol i laktitol koji obnavljaju mikrofloru vlasišta, a upravo je mikroflora razlog mašćenja, suhoće, problema s vlasištem. Poremećaj mikrobioma vlasišta rezultira perutanjem, osjetljivošću, pretjeranom masnoćom. Samo pravilnom regulacijom mikrobioma, možemo spriječiti probleme.

Harkontroll šampon

Pomoću prebiotičkih poliola potpomaže rast korisnih klica koje dovode do rasta zdrave kose. Dok prebioticima ujednačava mikrofloru vlasišta, kako ne bi došlo do neželjenih problem vlasišta.

 

Koji su sastojci u šamponu bitni za obnovu kose?

Često se susrećemo s nekim sastojcima, a da ni ne znamo njihovo pravo značenje. Upravo sada nastojat ćemo istaknuti važnost pojedinih sastojaka u šamponu, te njihovo djelovanje na vlasi kose.

Pantenol (Provitamin B5) dubinski hidratizira kosu, te joj vraća elastičnost, kako ne bi došlo do lomljenja kose,te problema s ispucalim vrhovima, koji rezultiraju učestalim šišanjem. Dodatno će vlažiti kosu, kako se ne bi prekomjerno isušivala sušilom za kosu, i čestim korištenjem pegle i figara.

Najvažniji sastojak za preosjetljiva vlasišta!

Alantoin, nezaobilazni sastojak koji će spriječiti osjetljivost vlasišta, perutanje, ekceme, psorijazu.

Vrlo bogate sastojke uklopljene u jedan proizvod, za svaki tip kose isprobajte u novom Harkontroll šamponu.

Pomnim odabirom šampona, koji će očistiti vlasište i otvoriti kutikulu vlasi, kosa je spremna za sljedeći korak.

Nanošenje regeneratora.

Regenerator djeluje kao ključ!

Metaforički, regenerator, doista zaključava sve nutrijente koje smo nanijeli na kosu, te zatvara kutikulu vlasi, kako bi kosa ostala zaštićena od svih toplinskih i vanjskih štetnih utjecaja.

Mliječnu kiselinu kao sastojak koji će zagladiti kosu, zaštititi je, a da pritom neće ukloniti vlagu, isprobajte u novom Harkontroll regeneratoru.

 

Napisala: Mateja Rožić, mag.oec., stručni suradnik Ro.Ra. Natura