Najveća koncentracija hijalurona je u Booster serumu!

Hoću rezultate vidljive odmah, po mogućnosti još jučer!  Kako zategnuti kožu lica?

 

Ako su ovo i vaše misli onda je Booster serum s hijaluronskom kiselinom proizvod koji tražite. Novexpert Booster serum s hijaluronskom kiselinom ekspresno daje rezultate.

 

1-2 kapi proizvoda utažuje dubinsku žeđ vaše kože. Dok hidratizira kožu, on puni fine bore i istovremeno zaglađuje kožu.

 

 

 

Kada početi koristiti hijaluron?

 

Jesam li premlad/a?

Odgovor je vrlo vjerojatno ne.

Životni vijek hijaluronske kiseline u našoj koži je 24 sata i već nakon 25. godine dnevno izgubimo više hijalurona nego što ga proizvedemo. U dobi od 50 godina imamo samo 50%, a u dobi od 70 gotovo da je u koži više nema.

Osim toga, naša prirodna hijaluronska kiselina s vremenom postaje neaktivna.

Koža počinje gubiti elasticitet i počinju prvi vidljivi znaci starenja kože. Redovitom upotrebom proizvoda s hijaluronom sprečavamo pojavu bora, ali i popunjavamo već nastale bore čineći ih manje vidljivima.

 

Što ako mi se koža ulijeni?

 

Postoji bojazan da koža koja kremom dobiva velike količine aktivnih sastojaka postaje lijena.

Novexpert su osnovali doktori, istraživači koji su mislili na sve detalje.

Kako bi osigurali različita djelovanja hijaluronske kiseline, u serumu su ju fragmentirali na čestice u 4 veličine, od kojih svaka ima svoju funkciju.

 

Čestice veličine 1000000 daltona skladište vlagu nužnu za zdravlje i ljepotu kože, ali i popunjavaju bore. Čestice veličine 100000 daltona potiču obrambeni sustav kože, dok one veličine 50000 daltona stimuliraju sintezu kolagena. Najmanje čestice hijaluronske kiseline, veličine 5000 daltona, potiču proizvodnju naše prirodne hijaluronske kiseline.

 

 

Upotrebom seruma s hijaluronskom kiselinom koži osiguravamo vlagu, čvrstoću, volumen, ali je i potičemo na proizvodnju vlastita hijalurona i kolagena.

Pri tome ne smijemo zaboraviti blagotvoran učinak hijalurona na proces cijeljenja kože i popunjavanje bora, njegovo antiseptičko i antibakterijsko djelovanje.

 

Dakle ne samo da se koža neće ulijeniti već će dobiti i dodatni poticaj da bude aktivnija, da proizvodi još više hijalurona i kolagena.

 

Najveća koncentracija hijalurona

 

Koncentracija čiste hijaluronske kiseline u serumu iznosi 1,56% praha odnosno 88% gela. Ta impresivna brojka stavlja serum u sam vrh preparata s hijaluronom.

Njegova bočica sadržava količinu hijalurona jednaku 20 injekcija filera.

Naravno, upotreba je drugačija, ali koncentracija nije!

Ovaj ultra-hidratantan, anti-age serum koji vraća čvrstoću i volumen koži osigurava joj dnevnu dozu hijalurona.

 

Novexpert booster serum s hijaluronskom kiselinom preporučujemo svim tipovima kože iznad 25 godina, posebno u zimskim mjesecima kada zbog hladnoće i grijanja trebamo dodatnu hidrataciju. Može se koristiti samostalno ili dodati u kremu. Iz linije proizvoda s hijaluronom to je Repulp krema ili Repulp gel, ali to može biti i neka druga krema ovisno o tipu i potrebama Vaše kože. Javite nam se trebate li pomoć oko izbora na info@roranatura.hr.

 

Serum booster s hijaluronskom kiselinom je 100 % prirodnog porijekla, hipoalergen, siguran za upotrebu kod trudnica i dojilja. Proizvodi Novepert nisu testirani na životinjama i veganski su.

 

Više informacija o NovExpert proizvodima, pogodnostima i popustima pronađite na www.novexpert.hr !

Pratite nas na društvenim mrežama: FB Novexpert Hrvatska Instagram novexpert_hr

tekst napisala: Ivana Bošnjak, stručni savjetnik za kozmetiku