HARKONTROLL BRAND KOJI BOOSTA VAŠU KOSU-USKORO U LJEKARNAMA

O Hårkontrollu

Inovativan i uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu osnovan je 1980. godine kada su poduzetnici iz industrije zdrave hrane, u suradnji sa stručnjacima u području nutricionizma, razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu.

U početku su se proizvodi Hårkontroll prodavali u trgovinama zdrave hrane i vrlo su brzo prepoznati od strane kupaca te su postali omiljena preporuka švedskih frizera. Linija Hair Beauty Concept u Švedskoj je dobro zastupljena na mjestima na kojima se mogu kupiti zdravi dodaci prehrani, prvenstveno u ljekarnama.

Nakon toga Hårkontroll se širi i na norveško tržište, a danas ta marka ima korisnike diljem čitave Europe i na nekim azijskim tržištima.

Mnogo se toga dogodilo od razvoja prvog proizvoda krajem 1980-ih. Danas znamo više o sastavu i potrebama kose, a razvijen je i čitav niz novih ekstrakata i rješenja za ljepotu kose, bilo da se primjenjuju iznutra ili izvana.

Kosa zasigurno ima jednu od glavnih uloga u sve većoj industriji ljepote, u kojoj se neprekidno razvijaju inovativni i vrlo djelotvorni proizvodi.

Danas se u okviru Hårkontroll Hair Beauty Concepta nudi čitav niz proizvoda za zdravu i lijepu kosu.

Dokazano djelotvorni i aktivni dodaci prehrani koji djeluju iznutra kombiniraju se s hidratantnim sprejem, intenzivno njegujućom maskom te keratinskim šamponom za jačanje. Iza proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprestane potvrde zadovoljstva klijenata u obliku više od milijun prodanih paketa.

Proizvodi Hårkontroll su kvalitetni, djelotvorni i proizvedeni u Švedskoj.