PHYTOSTANDARD ORTOSIFON - MALA RUNJIKA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD ORTOSIFON - MALA RUNJIKA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD ORTOSIFON - MALA RUNJIKA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD  ORTOSIFON- MALA RUNJIKA, 30 tableta

Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt lista ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth) i ekstrakt nadzemnog dijela male runjike (Hieracium pilosella L.).

OPIS PROIZVODA:

Phytostandard ORTOSIFON – MALA RUNJIKA potiče drenažu tijela kombiniranjem sinergijskog djelovanja dviju biljaka koje posjeduju diuretska svojstva.

Ortosifon je u modernoj primjeni prepoznat kao biljka čija najveća vrijednost leži u kombinaciji diuretičkog, protuupalnog i spazmolitičkog učinka, zbog čega je to jedna od prvih biljaka odabira kao adjuvantna terapija bakterijskih urinarnih infekcija (cistitis, urolitijaza).

Mala runjika je istovremeno i bakteriostatik i blagi diuretik koji povećava količinu izlučenog urina, čime se postiže ispiranje mokraćnog sustava u cilju adjuvantne terapije manjih tegoba mokraćnog sustava.

Pakiranje: 30 tableta

                        

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi: 

(=1 tableta)

(=2 tablete)

Suhi ekstrakt lista ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth)

50 mg

100 mg

Suhi ekstrakt nadzemnog dijela male runjike (Hieracium pilosella L.)

42 mg

84 mg

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 do 2 tableta dnevno s velikom čašom vode, kroz period od 15 - 30 dana.

Napomene:  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.

Upozorenje:  Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa žučnim kamencima, trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.


Kupi odmah