PHYTOSTANDARD GLOG –PASIFLORA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD GLOG –PASIFLORA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD GLOG –PASIFLORA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD GLOG –PASIFLORA, 30 tableta

Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakte cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna i oxyacantha L.) i nadzemnog dijela pasiflore  (Passiflora incarnata L.).

 OPIS PROIZVODA:

U svakodnevnoj utrci koju nam nameće ponekad nemilosrdan ritam života, neminovan je susret s njegovim redovnim pratiteljem – stresom, koji za cilj ima prilagoditi naše tijelo i psihu najzahtjevnijim okolnostima, no kada pokušaj adaptacije na stres počne ugrožavati naše funkcioniranje, potrebno je na vrijeme intervenirati.

Phytostandard GLOG –PASIFLORA preporučuje se kod pojačanog stresa, nervoze, anksioznosti, nesanice. 

Glog povećava protok krvi kroz srce te djeluje smirujuće na središnji živčani sustav. U modernoj primjeni koristi se suhi ekstrakt biljke, standardiziran na udio flavonoida, te se često kombinira u sinergijsku formulaciju s drugim antistresnim biljkama poput odoljena, matičnjaka ili pasiflore. Indiciran je za ublažavanje posljedica srčane slabosti (srčane aritmije, tahikardija, hipertenzija), za nervozu i loš san.

Pasiflora djeluje sedativno, anksiolitički i spazmolitički. Tradicionalno se primjenjuje kod nervoze, lošeg raspoloženja, nesanice i želučanih tegoba. U modernoj primjeni indicirana je za nesanicu, tahikardije psihogenog uzroka, anksioznost, stres.

Pakiranje: 30 tableta

                        

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi: 

(=1 tableta)

Suhi ekstrakt cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna i oxyacantha L.)

40 mg

Suhi ekstrakt nadzemnog dijela pasiflore (Passiflora incarnata L.)

160 mg

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 tablete dnevno. 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Vremensko ograničenje primjene je 4 mjeseca.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.


Kupi odmah