FEMINABIANE  MENO'CONFORT, 30 tableta

MENOPAUZALNE TEGOBE

FEMINABIANE  MENO'CONFORT, 30 tableta

FEMINABIANE  MENO'CONFORT, 30 tableta

Dodatak prehrani na bazi 5-HTP-a (5-hidroksitriptofan) iz sjemena biljke Griffonia simplicifolia, ekstrakta cimicifuge, vitamina D3, B6, B12 i folne kiseline (vitamin B9).

OPIS PROIZVODA:

Menopauza je normalna fiziološka faza kod žena, karakterizirana smanjenjem proizvodnje estrogena i progesterona zbog postupnog prestanka funkcije jajnika, te opadanjem reproduktivne funkcije i progresivnim zaustavljanjem menstruacije.

FEMINABIANE MENO'CONFORT povoljno utječe na ravnotežu hormona, oslanjajući se pritom na nehormonalni pristup, s fokusom na kratkoročne nelagode menopauze kao što su valovi vrućine (valunzi) i razdražljivost. Baziran je na 5-HTP (5-hidroksitriptofanu) iz sjemena biljke Griffonia simplicifolia, ekstraktu cimicifuge, vitaminima D3, B6, B12 i folnoj kiselini (vitaminu B9).

Ekstrakt cimicifuge pomaže smanjiti simptome vezane uz menopauzu. 

Vitamin B6 pomaže regulirati hormonalnu aktivnost.

Pakiranje: 30 tableta

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi:

(=1 tableta)

PU* 

5-HTP

150 mg

 

Ekstakt podanka cimicifuge

40 mg

 

Vitamin D3

5 µg

100 %

Vitamin B6

1,4 mg

100%

Folna kiselina (Vitamin B9)

200 µg

100%

Vitamin B12

2,5 µg

100%

*PU: Preporučeni dnevni unos

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: 1 tabletu dnevno popiti sa velikom čašom vode. Preporučuje se korištenje kroz 30 dana. Ponoviti po potrebi.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 3 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama s oštećenjem jetre te o estrogenu ovisnim tumorima.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.


Kupi odmah