HÅRKONTROLL ORIGINAL

VITAMINI I MINERALI ZA ZDRAVLJE KOSE

HÅRKONTROLL ORIGINAL

HÅRKONTROLL ORIGINAL

Hårkontroll Original predstavlja snažnu kosu i nokte iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pomažu kosi i noktima da budu zdravi, dok bakar pridonosi očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadržava i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. U jednom proizvodu dobivate dnevnu hranjivu dozu za kosu koja pridonosi njezinoj snazi i sjaju.

Korijen kose je najvažniji!

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

 

Aktivni sastojci: 

ekstrakt bambusa (Bambusa arundinacea), vitamin C (L-askorbinska kiselina), Cink, ekstrakt prosa (Panicum miliaceum), mangan, vitamin E, vitamin B3, vitamin B5, L-cistein, selen, bakar, vitamin A, folna kiselina, vitamin B8, magnezij

 

Preporučena doza:

Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

 

Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života.

CIJENA: 117,63 kn


Kupi odmah