HÅRKONTROLL BOOST

DODATNA DOZA KERATINA ZA VAŠU KOSU-KOD OPADANJA KOSE

HÅRKONTROLL BOOST

HÅRKONTROLL BOOST

Hårkontroll Boost je dodatak prehrani koji osnažuje Vašu kosu u teškim uvjetima kao što su izlaganje suncu, more, stresna razdoblja ili razdoblja neadekvatne prehrane. Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada Vam je potrebna dodatna njega i regeneracija.

Hårkontroll Boost sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso. Hårkontroll Boost jača Vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno“.

Kliničko istraživanje keratina Cynatine®HNS pokazalo je njegovu učinkovitost.

Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 %, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

Korijen kose je najvažniji!

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

 

Sastav: 

keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

 

Preporučena doza: 

Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

 

Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života.

 

 CIJENA: 242,30 kn


Kupi odmah