ANTEMIG, 30 tableta

MIGRENA, STRES, UMOR

ANTEMIG, 30 tableta

ANTEMIG, 30 tableta

Dodatak prehrani koji sadrži magnezij ekstrahiran iz Mrtvog mora, u patentiranoj molekuli Hypro-ri®mag, Kaneka koenzim Q10, ekstrakt cvijeta povratića te vitamin B6.

OPIS PROIZVODA:

Iako postoji neizmjerno mnogo uzroka (psihički stres, tjelesni napor, nagle promjene vremena, konzumiranje određene vrste hrane ili namirnice,...), jedna od najučestalijih bolnih senzacija u čovjeka, lokalizirana je upravo u području glave što može negativno utjecati na kvalitetu života. 

ANTEMIG je formuliran na bazi magnezija ekstrahiranog  iz Mrtvog mora, Kaneka koenzima Q10, ekstrakta cvijeta povratića uz dodatak vitamina B6.

Magnezij u obliku Hypro-ri®mag, ekstrahiran iz Mrtvog mora (poznat po visokim koncentracijama mineralnih soli), doprinosi boljem funkcioniranju živčanog sustava i osigurava normalnu funkciju mišića.

Vitamin B6 djeluje na smanjenje umora.

Hypro-ri®mag je patentirana molekula magnezija s aminokompleksom hidrolizata proteina riže koja osigurava magnezij visoke bioraspoloživosti, visoke resorpcije u organizmu i bolje međustanično skladištenje.

Pakiranje: 30 tableta         

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi:

 (=1 tableta)

PU*
Magnezij 112,5 mg 30 %
Koenzim Q10 100 mg  
Suhi ekstrakt cvijeta povratića (Tanacetum parthenium ) 100 mg  
Vitamin B6 1,4 mg 100 %

*PU: Preporučeni dnevni unos

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: 1 tabletu dnevno popiti s velikom čašom vode. Preporučuje se korištenje 30 dana. Ponoviti po potrebi.

Napomene:  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.


Kupi odmah