Masterclass 3

Ro.Ra. Natura Vas poziva na treći Masterclass webinar u nizu radionica i webinara koje su namijenjene svima koji žele naučiti kako brinuti o sebi i svom zdravlju!

 

Tema trećeg masterclass webinara su “Virusne infekcije i alergije“, a predavač će biti dr. med. Helena Šimurina, spec.ob.medicine.

 

Poseban fokus bit će na virusnim i respiratornim infekcijama, imunitetu te alergijama koje su nas počele mučiti. Kako znati da li se radi o infekciji ili alergiji? Saznati ćemo kako se zaštiti te da li postoji alternativa ljekovima kada govorimo o alergijama. Tradicionalno se biljke, kao što su uskolisni trputac, crni ribiz te probiotici koriste u terapijama prevencije alergijskih reakcija i infekcija. Sve to saznat ćete na našem masterclassu. Na kraju predavanja moći ćete dr. med. Heleni Šimurini uputiti svoja pitanja ili rezervirati svoj termin za individualno savjetovanje.

 

Datum i mjesto održavanja masterclass-a bit će 02.04.2020. s početkom u 18 h. Ovoga puta družiti ćemo se preko svojih laptopa i mobitela jer će radionica biti virtualna ali pitanja i komentare možete direktno postavljati i pisati.

Link preko kojeg direktno možete pristupiti našem webinaru je:

https://zoom.us/j/410751224

 
Prijaviti se možete i putem naše FB stranice Želim zdravlje by Ro.Ra.Natura.

 

Radujemo se Vašem dolasku na našu virtualnu radionicu!

Ro.Ra. Natura TEAM

Informacija i uputa

Tema: Imunitet i alergije
Predavač: dr. Helena Šimurina
Adresa: Dobojska ulica 32, Zagreb
Vrijeme: 18:00 h