Masterclass 2

Ro.Ra. Natura Vas poziva na drugu Masterclass radionicu u nizu radionica koje su  namijenjene svima koji žele naučiti kako brinuti o sebi i svom zdravlju!

 

Radionice će se održavati jednom mjesečno a teme će biti vezane uz zdravlje i brigu o zdravlju. Polaznici će imati priliku čuti i naučiti korisne savjete i znanja od predavača koji su stručnjaci u različitim sferama zdravlja: savjetnici za kozmetiku, dermatolozi, liječnici opće medicine, nutricionisti, yoga treneri, kuhari zdrave hrane...

 

Tema drugog masterclass-a su “Virusne infekcije-prevencija i akutne faze. Koronavirus - kako se zaštiti?“, a ovaj put predavač će biti dr. med. Helena Šimurina, spec.ob.medicine.

 

Poseban fokus bit će na virusnim i respiratornim infekcijama, imunitetu te aktualnom koronavirusu - kako prevenirati i adekvatno se zaštititi mikronutricijom i fitoterapeutskim pripravcima. Tradicionalno se biljke, kao što su čempres, ehinaceja i bazga, koriste u terapijama prevencije zimskih infekcija. Također su kao jako dobra terapija kod zaštite i jačanja imuniteta prepoznati i probiotici što je dokazano i studijama.  

Što nam je činiti, da li je moguće zaštiti se od koronavirusa...?  Svoje odgovore na sva ova pitanja dobit će te na predavanju.

Na kraju predavanja moći ćete dr. med. Heleni Šimurini uputiti svoja pitanja ili rezervirati svoj termin za individualno savjetovanje.

Radionica je otvorena svima, a cijena je 20 kn.

Prijaviti se možete i putem FB Želim zdravlje by Ro.Ra.Natura. Maksimalni broj sudionika je 45. Zato treba potvrditi i osigurati svoje mjesto uplatom 20 kn na račun Ro.Ra. Nature, i potvrdu o uplati poslati na e-mail info@roranatura.hr.

Informacija i uputa

Tema: Virusne infekcije-prevencija i akutne faze. Koronavirus - kako se zaštiti?
Predavač: dr. med. Helena Šimurina, spec.ob.medicine.
Adresa: Dobojska ulica 32, Zagreb
Vrijeme: 18 h

Masterclass ulaznica se naplaćuje 20 kn.

Podaci o uplati: Ro.Ra.Natura d.o.o, Put M. Matkovića 8, 10 000 Zagreb
IBAN:

HR5425000091101002632 (Addico banka)
HR1024840081105565623 (RBA banka)

Potvrdu uplate pošaljite na e-mail info@roranatura.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!

Ro.Ra. Natura TEAM