LINIJA ZA UKLANJANJE MRLJA I HIPERPIGMENTACIJA

PRO-RENOVE fluid

RoC® PRO-RENOVE fluid

 

Fluid protiv bora i za ujednačavanje tena.

40 ml

TIP KOŽE: Za sve tipove kože.

RoC® Pro-Renove fluid ciljano je usmjeren na rješavanje uzroka starenja kože te na kompletno anti-age djelovanje. Zaglađuje bore, prevenira i korigira nastanak hiperpigmentacija, poboljšava tonus i teksturu kože. Dermatološka testiranja tolerancije pokazuju da se izuzeno dobro podnosi, ne iritira i ne izaziva crvenilo.

 

Način primjene: Koristiti svaki dan ujutro i navečer. Lagana, fluidna tekstura izvrsna je kao podloga za šimku. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim RoC® proizvodom.

 

Sastojci:

RoC®Hexinol™- patentirana anti-age tehnologija iz RoC®. Djeluje na protein NF-kB. Kako starimo pojačava se aktivnost proteina NF-kB koji umanjuje sposobnost kože da stvara proteine matriksa, elastin i kolagen, esencijalne komponente za obnovu kože. RoC®Hexinol regulira ulazak NF-kB u nukleus te rektivira sintezu kolagena i elstina.

Vitamin C (derivat AA2G)- stabilni oblik vitamina C koji korigira i prevenira hiperpigmenatcije. Dikolorizacija melanina u epidermalnim stanicama (kretinocitima).

RoC® PRO-RENOVE fluid odličan je kao komplementarna njega dermo-estetskim tretmanima laserom i kemijskim peelingom. Poboljšava i održava rezultate tretmana. Preporuka početka korištenja 7 dana nakon tretmana. Idalan je kao dnevna i noćna njega.

GDJE KUPITI?