O BRANDU

rocFrancuska tvrtka RoC stručnjak je za njegu kože koja nudi široku paletu učinkovitih, sigurnih i klinički ispitanih proizvoda za zdrav i mladenački izgled kože.

RoC  se može pohvaliti iskustvom duljim od 45 godina na području fiziologije kože i kozmetičke tehnologije razvijene u istraživačkim institutima za preparativnu kozmetiku RoC-a. RoC se obavezuje svojim klijenticama kao i stručnjacima za njegu kože te ispunjava obećanja i razvija proizvode u skladu sa najvišim standardima. Upravo zbog toga su RoC proizvodi rezultat najzahtjevnijih tehnoloških metoda i najviših standarda farmaceutske industrije u modernim i sofisticiranim laboratorijima.

RoC proizvodi kombiniraju sastojke koji svode rizik od alergija na minimim, a svaki proizvod je osmišljen za pojedini tip kože, te za svaki pojedini problem kože.

Proizvodi su namjenjeni ženama koje tragaju za rješenjima prilagođenim njihovim osobnim potrebama za njegom kože i kozmetičkim proizvodima koji odgovaraju njihovim visokim standardima za zdravljem i ljepotom. Također su osmišljeni u uskoj suradnji sa stručnjacima, farmaceutima, dermatolozima i estetskim kirurzima. Rezultat ove bliske suradnje su podlinije RoCa : PHOENIX linija te linija namjenjena dermatolozima i estetskim kirurzima.

Filozofija tvrtke RoC u osmišljavanju proizvoda:

  • RoC proizvodi su rezultat dugogodišnjih istraživanja i primjene inovativne tehnologije u suradnji s vrhunskim stručnjacima.
  • RoC proizvodi sadrže patentirane, klinički ispitane sastojke razvijene u sofisticiranim medicinskim i znanstvenim institutima.
  • RoC proizvodi ne tretiraju samo simptome već i dubinske uzroke promjena na koži, što daje vidljive rezultate.
  • RoC proizvodi su hipoalergeni, te su formulirani prema strogim farmaceutskim standardima uz selektivan odabir sirovina te primjenu stroge kontrole kvalitete, što smanjuje rizik od alergijskih reakcija na minimum.
  • RoC pridaje osobitu važnost osjećaju ugode i zadovoljstva tijekom i nakon nanošenja proizvoda.

Osobitosti RoC proizvoda:

  • Stručnost: RoC ima dugogodišnje iskustvo u dijagnosticiranju stvarnih uzroka problema kože
  • Učinkovitost: RoC rješava uzroke, a ne samo simptome problema kože, te nudi učinkovita i klinički dokazana rješenja
  • Inovativnost: RoC je uvijek u dodiru s najnovijim znanstvenim dostignućima i podatcima iz farmaceutske industrije, te je stoga inovator u razvoju proizvoda
  • Sigurnost: RoC proizvodi su namjenjeni i za najosjetljivije kože, hipoalergeni su
  • Obvezivanje: RoC ispunjava svoja obećanja